Tennisklub og socialt

HVIDEGÅRDSPARKEN

Præsenteret af Hvidegårdsparkens Grundejerforening

Hvidegårdsparkens Tennisklub

Hvidegårdsparkens Tennisklub er ikke en del af Hvidegårdsparkens Grundejerforening, og har ingen økonomiske bånd. Til gengæld hjælper begge parter hinanden med at få det bedste udbytte. Derfor kan du på denne side læse om tennisklubben, dens arrangementer, vedtægter og medlemmer.

 • Arrangementer - Der afholdes en række faste sammenkomster, organiseret af bestyrelsen for tennisklubben:
 • Generalforsamling og picnic - afholdes i midten af juni måned.
 • Turneringer - Tennisklubben arrangerer turneringer i det omfang der er mulighed for det og tilslutning til det.
 • Duel med trekanten - en årligt tilbagevendende begivenhed og efter en årrække med nederlag har Hvidegårdsparkens Tennisklub vundet flere turneringer.


 • Løbende undervisning for børn og unge, gode trænere og fine forhold! Tal med formanden om tilmelding.


Se desuden vores dokumenter:

 

Vedtægter

Medlemmer

Referat fra seneste generalforsamling

 

Klubben kan kontaktes på tennis@hvidegaardsparken.dk.

Festudvalg

Grundejerforeningen mener at det er godt med sociale arrangementer og støttede derfor festudvalget arbejde. Derfor kan du på denne side læse om festudvalgets arrangementer og se fotos via menu-punktet Billeder


Faste arrangementer - Der blev afholdt en række faste sammenkomster, organiseret af festudvalget:

 • Loppemarked - blev holdt i starten af maj, inden Lyngby Loppetorv tog fat. Vi håber at de sidste års succeser bliver gentaget med frivilliges indsats.
 • Sommerfest - er blevet holdt i mange år, og er gået fra det simple (en dato og ikke meget andet) til arrangementer med telte, borde, ting til børnene, osv. Vi håber at der stadig er nogen til at samle os sidst i august, så deltag meget gerne, både i forberedelse og opstilling, og i selve festlighederne.
 • Andre fester har inkluderet fastelavn og lysfest omkring Allehelgensaften.

 

Festudvalget vil gerne hjælpe med opskrifter, huske- og indkøbslister og andet, hvis nogen vil lave et arrangement. Kontakt os, hvis du har en idé eller en kommentar til os.


Facebook

Grundejerforeningen er ikke involveret i redaktionan af Facebooksiden "Hvidegårdsparken Beboersnak", men støtter princippet om bedre og hyppigere kommunikation. Derfor omtales den her


Gruppe Hvidegårdsparken beboersnak (søg på Facebook efter navnet) er for alle som bor i Hvidegårdsparken eller som har anden væsentlig tilknytning. Pr. maj 2018, er der følgende beskrivelse på gruppen:

 • Dette er en lukket gruppe for beboere i Hvidegårdsparken. Bor du i Hvidegårdsparken kan du ansøge om medlemskab. Gruppen er primært for voksne, men unge hjemmeboende børn må også gerne være med.
 • Gruppen er primært lavet til løs snak mellem os beboere om alt det som grundejerforenings bestyrelse ikke behøver bruge deres tid på. 'Nogen som der har set min kat?' 'Nogen der har en græsslåmaskine jeg kan låne?' 'Vi har mistet en cykel. Nogen som har set den?' m.v.
 • Der forventes en god tone i indlæg og svar. Ved det modsatte kan censur forekomme.

 

Du skal være medlem af Facebook for at få adgang til denne gruppe..Hvidegårdsparkens Grundejerforening © 2019 • Vilkår for anvendelse  •  Privatlivspolitik